logo songteksten.net

Megan Fox heeft al weer genoeg van Twitter

(Novum) - Megan Fox heeft het een week volgehouden op Twitter. De actrice sloot zich op 3 januari aan bij duizenden twitteraars, maar haakte donderdag weer af. "Facebook is het enige wat ik aankan", legde Fox uit op Facebook.

"Ik dacht dat 2013 het jaar zou kunnen zijn waarin ik uitgroei tot een ster in social networking, maar het blijkt dat ik er nog steeds een hekel aan heb", schrijft Fox over haar vertrek op Twitter. "Ik ben dol op jullie, maar ik zal nooit zo'n meisje worden."

Fox opende vorige week een twitteraccount na vage geruchten over haar dood. De 26-jarige actrice, die in september beviel van haar eerste spruit, begon vol goede moed aan Twitter. De eerste dagen schreef ze over haar dagindeling, familie en sport. Al snel verzamelde Fox een legertje volgers, ruim 250 duizend mensen lazen haar tweets.

Eerder deze week liet Fox al doorschemeren te twijfelen aan Twitter. "Vijf dagen op Twitter en ik heb het doel nog steeds niet ontdekt", schreef ze woensdag. Een dag later zei Fox de microblogsite na veertien tweets, een retweet en drie foto's vaarwel.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren