logo songteksten.net

Lady Gaga en Osbournes halen naar elkaar uit

(Novum) - Lady Gaga heeft het flink aan de stok met Kelly en Sharon Osbourne. De zangeres leeft al enige tijd in onmin met de dochter en de vrouw van Ozzy Osbourne, maar de bom is nu echt gebarsten. Gaga en Sharon hebben donderdag ieder in een open brief laten weten wat ze van elkaar vinden.

Aanleiding van het conflict zijn opmerkingen die Kelly vorig jaar maakte over Gaga's gewichtstoename. Daarop ontving ze nare berichten van fans van de zangeres. Gaga laat in een brief op haar website weten de pesterijen af te keuren en met Kelly mee te leven, maar bekritiseert ook haar tv-programma Fashion Police, waarin ze sterren op hun uiterlijk beoordeelt. "Uiterlijk is wereldwijd de voornaamste reden voor pesten. Jouw show ademt negativiteit."

"Toen ik jou een jurk van vlees zag dragen was ik kotsmisselijk", kaatste Sharon niet veel later de bal terug naar Gaga via Facebook. Ook bekritiseert ze haar voor het dragen van bont. "Zou jij je ‘little monsters' niet moeten leren om dieren en het leven te respecteren?", vervolgt ze. "Door jouw recente acties richting Kelly toon je aan dat je niets meer bent dan een roepende hypocriet en een aandachtstrekker."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren