logo songteksten.net

‘Destiny's Child treedt op tijdens Super Bowl'

(Novum) - Beyoncé staat er tijdens de pauze van de Super Bowl niet alleen voor. De zangeres krijgt tijdens haar optreden bijval van Destiny's Child-collega's Kelly Rowland en Michelle Williams, verklappen ingewijden aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Beyoncé opent de pauzeshow van de American Football-kampioenschapwedstrijd in haar eentje, waarna Rowland en Williams haar ongeveer halverwege vergezellen voor het eerste optreden van het onlangs herenigde Destiny's Child. De dames zouden een medley van hun hits ten gehore brengen.

De hereniging van Destiny's Child werd donderdag aangekondigd door Beyoncé. De drie dames zijn acht jaar nadat het laatste nummer van de meidengroep verscheen weer in de studio gedoken. Dat resulteerde in het nieuwe nummer Nuclear, dat op een compilatiealbum staat dat eind deze maand verschijnt.

Destiny's Child brak in 1998 door met No No No. De meidengroep, die geregeld van samenstelling wisselde, scoorde hits als Independent Women, Survivor en Bootylicious. De Super Bowl is dit jaar op 3 februari, vorig jaar verzorgde Madonna de pauzeshow. Zij was goed voor een kijkcijferrecord, 114 miljoen mensen keken naar de show van de Queen of Pop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren