logo songteksten.net

Britney blaast huwelijk af, niet terug in X Factor

(Novum) - Britney Spears en Jason Trawick zijn uit elkaar. "Ze hebben samen besloten hun eenjarige verloving te verbreken", vertelt een woordvoerder van de zangeres aan het Amerikaanse blad People. Ook bevestigt Spears eerdere geruchten dat ze niet terugkeert in X Factor.

In een verklaring zegt de popzangeres altijd van Trawick te blijven houden. "We blijven hele goede vrienden." Voor Trawick begint naar eigen zeggen ‘een nieuw hoofdstuk'. "Ik houd van haar en haar zoons en we blijven close met elkaar."

De 31-jarige Britney en Trawick vormden een stel sinds 2009. De twee verloofden zich op Trawicks 40e verjaardag in december 2011. Spears heeft twee zoontjes, de 7-jarige Preston en de 6-jarige Jayden, die ze kreeg met haar ex-man Kevin Federline.

Met het verbreken van de verloving werd ook aangekondigd dat Trawick niet langer als medebewaarder van de zangeres zal optreden. Britney's vader Jamie is daarmee weer haar enige curator. Spears werd in 2008 onder curatele gesteld vanwege haar verwarde psychische toestand.

Geruchten dat Britney niet zou terugkeren als jurylid in X Factor gingen al langer. "Ik heb de moeilijke beslissing genomen niet terug te komen voor een nieuw seizoen", legt ze uit. "Ik had een geweldige tijd bij de show, ik ben dol op de andere juryleden en trots op mijn pupillen, maar het is tijd om weer de studio in te gaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren