logo songteksten.net

Hadewych Minis nerveus voor rol in Hazes-musical

(Novum) - Hadewych Minis vindt het doodeng om volgend weekeinde voor het eerst op de planken te staan als Rachel Hazes in de musical Hij Gelooft in Mij. "Ik ben supernerveus. Rachel zit in de zaal, net als haar kinderen Dré en Roxeanne", zegt de actrice in het AD.

Hij Gelooft in Mij ging in november in première met Chantal Janzen in de hoofdrol. "Ik heb Chantal zo min mogelijk in actie gezien", vertelt de 36-jarige Minis. "Anders loop je onbewust kans elkaars Rachel te kopiëren." De actrice denkt dat recensenten haar met Janzen gaan vergelijken. "Doodeng, maar ook vreselijk leuk om te doen."

Minis vindt het een uitkomst dat ze momenteel op de fiets naar haar werk kan. "Ik woon in de Amsterdamse Watergraafsmeer en kan op de fiets naar het theater. Ik ga om 18.00 uur van huis en dat betekent dat ik veel tijd met mijn zoon kan doorbrengen. Geweldig." De actrice, wier zoon Salvador bijna 1 jaar is, denkt ook al na over een tweede kind. "Maar ik weet niet precies wat de goede timing is, omdat ik momenteel zo veel doe."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren