logo songteksten.net

Kardashians aangeklaagd wegens cosmeticalijn

(Novum) - De gezusters Kardashian worden voor de rechter gesleept door een make-upartiest. Volgens Lee Tillett hebben de realitysterren de naam van hun cosmeticalijn Khroma Beauty gestolen van haar cosmeticalijn Kroma. Ze wil tien miljoen dollar zien van Kim, Khloé en Kourtney en Boldface Group Inc., dat de producten op de markt brengt.

"Ik heb de Kroma-lijn zelf ontwikkeld, heb mijn eigen zaak opgezet door hard te werken en heb de nodige juridische stappen genomen om dat te beschermen", laat Lee Tillett weten aan de Amerikaanse Orlando Sentinel. "En toch word ik nu gedwongen een juridische strijd aan te gaan met de Kardashians, simpelweg omdat zij hebben besloten om iets te gebruiken dat niet van hen is."

Tillett kaartte de overeenkomst in de naam vorig jaar al aan, waarop Boldface een rechter verzocht om de naam Khroma toch te mogen blijven gebruiken. De nu aangespannen rechtszaak is een reactie daarop. De Kardashians hadden het vorig jaar om dezelfde reden ook al aan de stok met de eigenaar van het merk Chroma Makeup.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren