logo songteksten.net

Ne-Yo moest hard werken voor succes

(Novum) - Het succes is Ne-Yo naar eigen zeggen niet komen aanwaaien. "Maar alle moeite die je moet doen om iets te bereiken, is het waard", vertelt de r&b-zanger voor de camera van Novum Nieuws.

"Als je hard werkt en je bereikt iets, maakt dat je overwinning alleen maar groter. Dan denk je terug aan de mensen die zeiden: dit is niet goed genoeg, ik vind dat nummer niet mooi, ik vind je stem niks", zegt Ne-Yo, die drie Grammy Awards op zijn naam heeft staan. "Maar als je dan thuis naar je Grammy's kijkt, lach je ze allemaal uit."

Toen de zanger 11 jaar was, schreef hij zijn dromen op in een notitieboekje. "Ik wilde een Grammy winnen, optreden tijdens awardshows, platen verkopen en voor mezelf en mijn familie kunnen zorgen door middel van mijn muziek. Al die dromen zijn uitgekomen."

Toch heeft Ne-Yo, die in november zijn album R.E.D., Realizing Every Dream, uitbracht, nog dingen op zijn wensenlijstje staan. "Nu ik 33 ben, heb ik nog een hoop dromen. Ik heb twee fantastische kinderen en ik hoop dat ik ze kan helpen met net zo gelukkig worden als ik nu ben." Het maakt de zanger niet uit wat zijn 2-jarige dochter en 1-jarige zoon later gaan doen. "Ik wil ervoor zorgen dat ze gelukkig worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren