logo songteksten.net

Do heeft geen haast met kinderen

(Novum) - Do is nog niet druk bezig met het stichten van een gezinnetje. De 31-jarige zangeres, die weer gelukkig is met haar ex Marc, wil zich de komende tijd op haar carrière storten. "De wens is er zeker, maar we hebben er totaal geen haast mee", vertelt Do maandag aan De Telegraaf over haar verlangens naar een baby.

"Ik wil mij voorlopig volledig focussen op mijn carrière. 2013 is nog maar net begonnen en zit alweer bomvol nieuwe uitdagingen", constateert Do, die ‘alweer een tijdje' samenwoont met Marc, van wie ze in 2010 scheidde. Na het geflopte Van Je Vrienden Moet Je het Hebben waagt de zangeres zich wederom aan het presenteren. Ook is ze druk in de weer met een nieuw album. "Ik ben net terug uit Los Angeles."

Do start deze week met de opnamen voor The Next Pop Talent, de nieuwe talentenjacht van SBS 6. De blondine is met zanger Yes-R het gezicht van het programma. "Mijn vriend Marc heeft mij aangemoedigd om dit te doen", vertelt Do over haar nieuwe presentatieklus.

Dat Van Je Vrienden Moet Je het Hebben, waarmee Do haar presentatiedebuut maakte, vroegtijdig van de buis is gehaald, deprimeert de zangeres niet. "Juist helemaal niet. Het was een combinatie van factoren dat SBS de programmering destijds heeft omgegooid. Naar aanleiding van dat programma ben ik gevraagd voor The Next Pop Talent. Dat is het grootste compliment wat je kunt krijgen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren