logo songteksten.net

Megan Fox is enorm bezorgde moeder

(Novum) - Megan Fox maakt zich naar eigen zeggen continu zorgen nu ze moeder is. "Ik ben heel precies in alles", vertelde de actrice op de rode loper van de Golden Globes aan Access Hollywood. "Ik maak me continu erg veel zorgen over alles."

"Ze is niet te bezorgd, ze is een goede moeder", corrigeerde acteur Brian Austin Green zijn echtgenote. Terwijl Fox en Green de uitreiking van de Golden Globes bijwoonden, paste Greens moeder op de in september geboren Noah. "Zijn moeder is erg goed en zorgt ervoor dat ze alles perfect doet."

Fox is blij met haar echtgenoot, die 's nachts vaak uit bed gaat om de kleine te voeden. "Hij staat altijd midden in de nacht op, zodat ik kan slapen en herstellen. Hij is een geweldige echtgenoot."

Green ziet het als zijn taak om zijn vrouw een beetje te ontzien. "Ze heeft ruim negen maanden gewerkt, dus ik bedacht dat ik wel uit m'n bed kan kruipen."

Veel moeite voor haar oude figuur heeft Fox niet hoeven doen. "Mijn baby was klein en ik kwam niet veel aan. Ik liep het ziekenhuis uit met min of meer dit figuur", zei de actrice, die op de rode loper verscheen in een strapless jurk van Dolce&Gabbana.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren