logo songteksten.net

‘Britney Spears eiste meer geld voor X Factor'

(Novum) - Britney Spears stopte niet alleen met X Factor om aan een nieuw album te gaan werken. De popprinses heeft tevergeefs een salarisverhoging hebben geëist, waarna ze haar biezen pakte. Dat beweren ingewijden tegenover de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

Spears, die voor het afgelopen seizoen vijftien miljoen dollar kreeg, was voor minder dan achttien miljoen niet bereid achter de jurytafel te kruipen. "Toen de producenten vroegen of Britney terug wilde keren voor het derde seizoen, kwam Britneys woordvoerder met de prijs", vertelt een ingewijde. "Na lang beraad werd de conclusie getrokken dat Britney dat niet waard is."

Geruchten dat de makers van X Factor teleurgesteld zijn in Spears, doen al weken de ronde. De 31-jarige popprinses maakte vorige week een einde aan alle verhalen, door bekend te maken dat ze niet terugkeert in de talentenjacht. Volgens de officiële lezing vindt Britney het tijd om weer de studio in te duiken, maar gefluisterd wordt dat ze op het punt stond ontslagen te worden.

"Haar prestaties als jurylid zijn onder de loep genomen en de conclusie werd getrokken dat ze eigenlijk niets toevoegt aan de show", weet de ingewijde. "Een salarisverhoging van drie miljoen was niet op zijn plaats. Toen Britney vorig jaar tekende voor vijftien miljoen is al gezegd dat dat het maximum is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren