logo songteksten.net

Gordon gaat strijd met kilo's weer aan

(Novum) - Gordon hoopt nog steeds een paar kilo's kwijt te raken. De zanger doet daarom voor de derde keer in een jaar tijd een afvalpoging. "Ik ben 1 januari stiekem weer begonnen met een programma om gezond te worden en te blijven", schrijft Gordon op Facebook.

Dit keer geeft Gordon zichzelf meer tijd voor zijn afvalrace. "Deed ik vorig jaar zeventig dagen, dit keer doe ik het in honderd en wil het nu eindelijk ook eens vast gaan houden", schrijft de zanger vanaf Tenerife.

Gordon probeerde ook vorig jaar januari af te rekenen met de kilo's. In zeventig dagen wilde hij van het overtollige gewicht af. Dat lukte niet, waarna de zanger in september nogmaals een poging deed.

Tot nu toe valt het strengere regime Gordon mee. "Ik ben dus nu veertien dagen bezig en weer ruim vier kilo afgevallen. Ik wil straks onze tournee beginnen in een strak pak en goede gezondheid." Over zijn dieet laat de zanger weinig los, wel schrijft hij dat alcohol en koolhydraten uit den boze zijn.

Met zijn strijd tegen de kilo's wil Gordon zijn fans inspireren. "Hopelijk breng ik jullie ook weer tot afvallen en opletten wat je eet. Ik zit heerlijk in m'n vel op dit moment. Ik heb het idee dat 2013 wel eens een heel speciaal jaar kan worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren