logo songteksten.net

Bridget mist met pijn in hart helft van leven zoon

(Novum) - Bridget Maasland vindt het vervelend dat ze de helft van het leven van haar zoontje mist. De presentatrice deelt het ouderschap over de 4-jarige Mees met haar ex. "Dus je mist een heel deel van het leven van je kind en dat vind ik heel pijnlijk ja", zegt ze.

"Het feit dat mijn kind voor de helft van de tijd bij zijn vader is en voor de helft van de tijd bij mij, dat ik mijn kind moet delen", legt Bridget uit aan Novum Nieuws. "Dat je de helft van de week je kind kwijt bent en in principe niet weet wat zich in het leven dat hij daar heeft afspeelt."

De opvoeding zelf gaat volgens de presentatrice echter van een leien dakje. "Dat ervaar ik helemaal niet als moeilijk, maar dat komt ook omdat we co-ouderschap hebben", aldus Bridget. "Dus in principe doe ik het ook niet alleen. Alleen in de tijd dat hij bij mij is doe ik het alleen. En dat gaat me heel goed af."

Maasland kreeg Mees in 2008 uit haar relatie met Pepijn Padberg. De twee gingen een jaar later uit elkaar. De presentatrice is dinsdagavond te zien in het BNN-programma Vier Handen op Eén Buik. Daarin staat ze een tienermoeder bij tijdens haar zwangerschap, bevalling en daarna.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren