logo songteksten.net

Acteercarrière Michael Douglas op losse schroeven

(Novum) - Of Michael Douglas na zijn behandeling voor keelkanker ooit nog zal acteren, is nog een vraagteken. Artsen hebben de 65-jarige acteur gewaarschuwd dat hij misschien nooit meer zal kunnen praten, schrijft het Britse tabloid The Sun.

Douglas wordt acht weken lang behandeld voor de keelkanker, die eerder deze maand werd vastgesteld. De acteur ondergaat een agressieve chemotherapie en wordt bestraald. De behandeling staat erom bekend het strottenhoofd aan te tasten.

De doktoren schatten in dat jarenlang roken en drinken Douglas' tumor veroorzaakt heeft. Een oncoloog uit Los Angeles denkt bovendien dat het om een kwaadaardig gezwel gaat. "Een goedaardige tumor behandel je niet met bestraling, dus waarschijnlijk gaat het om een kwaadaardig gezwel."

Douglas liet zelf weten optimistisch te zijn over de behandeling. Onbekend is waar hij die ondergaat. De acteur verwacht dat hij volledig zal herstellen. Hij heeft al zijn verplichtingen voor de komende twee maanden afgezegd. Dat betekent ook dat Douglas zijn nieuwe film 'Wall Street: Money Never Sleeps', die in Nederland vanaf 23 september te zien is, niet zal promoten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren