logo songteksten.net

Lindsay Lohan gered door ontslagen advocate

(Novum) - Lindsay Lohan is gered door de advocate die ze een dag eerder ontsloeg. De ontslagen advocate Shawn Holley verscheen dinsdag tijdens een hoorzitting toch en pleitte ‘niet schuldig', waardoor er geen arrestatiebevel werd uitgevaardigd voor de actrice. Lohan wordt onder meer verdacht van liegen tegen de politie.

Lohan wil Mark Heller als haar nieuwe advocaat aanstellen. Hij mag echter niet werken in California, waar de hoorzitting plaatsvond, schrijft entertainmentwebsite TMZ. Holley kwam daarom alsnog opdagen. Naar verluidt wil de actrice haar oude advocate nu toch terug. Vanwege alle verwarring moet Lohan 30 januari zelf uitleg geven aan de rechter.

De actrice heeft in totaal drie aanklachten aan haar broek hangen naar aanleiding van een auto-ongeluk in juni. Ze vertelde de politie in eerste instantie dat ze niet achter het stuur zat, maar later dat haar remmen het niet deden. Daarnaast heeft ze nog te maken met voorwaarden uit haar proeftijd, omdat ze twee jaar geleden een dure ketting stal.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren