logo songteksten.net

Zwangere Jessica Simpson gaat op gewicht letten

(Novum) - Jessica Simpson is niet meer van plan om tijdens haar zwangerschap alles te eten wat los en vast zit. Toen de 32-jarige zangeres in verwachting was van dochter Maxwell, die in mei werd geboren, kwam ze erg veel aan. Dat wil Jessica tijdens haar tweede zwangerschap voorkomen.

"Ik was echt ontzettend gelukkig met mijn zwangerschap en heb nooit op de weegschaal gestaan", biechtte Simpson op in de talkshow van Jay Leno. "Ik had geen idee dat je zo snel zo veel aan kon komen. Ik heb niet echt gezonde keuzes gemaakt."

Hoeveel Jessica tijdens haar eerste zwangerschap is aangekomen, is een van haar best bewaarde geheimen. Wel zegt de zangeres dat ze ‘veel meer' aankwam dan artsen adviseren omdat ze zin had in alles. Nu ze weer in verwachting is, wil Simpson gezondere keuzes maken en niet meer ‘alles wat ze tegenkomt' in haar mond stoppen.

Op de bank bij Jay Leno bekende Simpson ook dat haar tweede zwangerschap niet gepland was. "Ik was erg geschokt. Ik ging door veel hormonale veranderingen in een poging terug te keren naar de oude Jessica. Het was een soort one night stand en het gebeurde weer."

Jessica is inmiddels twee jaar verloofd met ex-American footballer Eric Johnson. De twee hebben nog steeds trouwplannen, maar de zwangerschappen gooiden roet in het eten. "We hadden twee trouwdata gepland, maar hij bezwangert me steeds. Ik hou voortaan m'n benen maar bij elkaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren