logo songteksten.net

‘Beckhams weer in Londen om kledinglijn Victoria'

(Novum) - De Beckhams zijn terug naar Londen verhuisd omdat Victoria zich meer wil richten op haar kledinglijn. De 38-jarige ex-Spice Girl kon haar werk niet meer vanuit Los Angeles doen, en heeft haar drie zoons van hun school in LA gehaald.

Het kantoor van Victoria's kledinglijn staat in Londen, waardoor ze heeft besloten zich weer in haar thuisland te vestigen. "Victoria zat vaak midden in de nacht te telefoneren met haar werknemers in Londen, en daar werd ze doodmoe van", vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

"Victoria vindt dat ze veel heeft opgeofferd voor David door naar Californië te verhuizen, voor zijn voetbalcarrière bij Los Angeles Galaxy." David kondigde eerder aan te vertrekken bij de Amerikaanse club. De voetballer zou Londen als thuisbasis willen, maar zet mogelijk zijn carrière voort bij een club in China.

Het glamourkoppel, dat vijf jaar geleden naar LA vertrok, is volgens de ingewijde blij weer in Londen te zijn. Hun kroost kan de verhuizing minder waarderen. "De jongens klagen dat ze hun vrienden in Los Angeles missen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren