logo songteksten.net

‘Lady Gaga wil Michael Jacksons Neverland redden'

(Novum) - Lady Gaga heeft haar oog laten vallen op Michael Jacksons ranch Neverland. "Gaga is geobsedeerd door Michael", vertelt een ingewijde aan de Britse boulevardkrant The Sun. "Ze is goed bevriend met zijn zus Latoya en wil niets liever dan Neverland in zijn oorspronkelijke staat herstellen."

Gaga zou niet het hele optrekje van de in 2009 overleden King of Pop willen kopen. "Zijn kinderen willen dolgraag betrokken blijven bij het landgoed waar ze zijn opgegroeid. Als ze ouder zijn, kunnen ze besluiten wat ze met Neverland willen doen. Gaga zou het geweldig vinden om te kunnen helpen door financieel een steentje bij te dragen."

Jackson schafte Neverland in 1988 aan. De zanger maakte van het landgoed een miniatuurpretpark, compleet met onder meer een dierentuin, reuzenrad en achtbaan. In 2008 moest Jackson het onderkomen uit geldnood deels verkopen. De King of Pop kreeg het vanaf 2003, toen hij werd verdacht van kindermisbruik, steeds moeilijker met de financiën.

Neverland is sinds 2008 in handen van een investeringsmaatschappij die deels in bezit is van Jacksons nabestaanden. Het landgoed, vernoemd naar het fantasie-eiland van Peter Pan, wordt al jaren niet meer gebruikt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren