logo songteksten.net

Thijs Römer neemt gas terug voor dochter en vrouw

(Novum) - Thijs Römer kan de komende periode weer genieten van zijn dochter. De 34-jarige acteur was de afgelopen tijd vaak van huis vanwege zijn volle agenda, maar doet het nu wat rustiger aan. Hij neemt de zorg over de 2-jarige Sammie op zich, zodat mama Katja Römer-Schuurman aan de slag kan gaan.

"Zo heb ik dat met Katja afgesproken", zegt Römer donderdag in het AD. "Zij heeft de afgelopen tijd veel zorg op zich genomen. We gaan om de beurt aan de bak, want we willen er zijn voor Sammie. Schuldig voel ik me dus niet dat ik haar de afgelopen maanden zo weinig heb gezien. Ik ben geen klotevader, want het was maar voor even. Nu ben ik er weer voor Sammie."

Donderdag is het precies een jaar geleden dat Piet Römer overleed. Thijs staat regelmatig op zijn eigen manier stil bij zijn opa. "Ik denk nog vaak aan hem. Helemaal als ik iets moois beleef op het toneel, want de bühne was nog meer dan televisie zijn plek", zegt hij. "’Hé opie, dat ging lekker’, denk ik dan achteraf. Ik weet dat hij dat ook had gewaardeerd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren