logo songteksten.net

Heidi Montag rouwt om dood plastisch chirurg

(Novum) - Heidi Montag is kapot van de plotselinge dood van haar plastisch chirurg. Dokter Frank Ryan kwam maandag om het leven bij een auto-ongeluk. De 50-jarige arts sleutelde vorig jaar behoorlijk aan de Montag. Hij nam onder meer haar kin, neus en borsten onder handen.

"Hij was een engel en heeft mijn leven en dat van vele anderen voorgoed veranderd", twitterde Heidi. "Hij was de meest getalenteerde chirurg ooit." Montag was nog niet klaar met dokter Ryan. De 23-jarige realityster, die in november tien ingrepen onderging, wilde onder meer haar borsten nogmaals laten vergroten.

Montag was niet de enige ster die op de operatietafel van dokter Ryan lag. Ook Kiss-frontman Gene Simmons en voormalig model Janice Dickinson gingen bij hem onder het mes. Ook Montags voormalige schoonzusje Stephanie Pratt liet zich door Ryan verbouwen.

De plastisch chirurg raakte maandag in Los Angeles met zijn auto van de weg en stortte te pletter op een aantal rotsen. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend, maar er wordt gefluisterd dat dokter Ryan sms'te terwijl hij achter het stuur zat.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren