logo songteksten.net

Trijntje Oosterhuis kijkt vooruit

(Novum) - Trijntje Oosterhuis kijkt liever niet terug op de zware periode die achter haar ligt. "Natuurlijk is het af en toe heel moeilijk geweest. Dat soort momenten heb ik niet meer, dat ligt achter me", zegt de zangeres, wier huwelijk met Sander van den Eeden op de klippen liep, vrijdag in het AD.

"Ik heb geleerd dat je gewoon door moet. Ik heb twee kinderen en een heel mooi leven", vindt de 39-jarige Oosterhuis. Volgens de zangeres zijn anderen die uit soortgelijke situaties komen er veel erger aan toe. "Je wordt alleen geboren en je gaat alleen dood, dus je moet van jezelf uitgaan. Ik gun het niemand, maar het zou voor iedereen leerzaam zijn."

Trijntje zegt het na een reeks optredens in het kader van haar plaat Wrecks We Adore, die werd geproduceerd door Anouk, rustig aan te gaan doen. "Ik zeg niet dat ik stop, maar qua optredens ga ik niet meer heel veel doen", vertelt ze. De zangeres wil naar eigen zeggen gaan 'cocoonen, creatief worden en werken aan een nieuwe cd'. "Misschien met Anouk, want we hebben een goede klik. Pas als er een nieuwe cd ligt, ga ik weer de podia op."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren