logo songteksten.net

Comeback Justin Timberlake binnen in top tien

(Novum) - Justin Timberlake heeft met zijn nieuwe single Suit & Tie een toptienhit te pakken. De zanger komt met het nummer binnen op de tiende plek van de Single Top 100. De 31-jarige Justin stond in 2007 voor het laatst als soloartiest in de Nederlandse hitlijst.

Justin stond ruim vijf jaar geleden voor het laatst in de lijst met singles als LoveStoned en What Goes Around… Comes Around. Later scoorde hij wel nog hits met artiesten als Madonna, Timbaland en Esmée Denters

Timberlake werkte voor het nummer Suit & Tie samen met rapper Jay-Z. De zanger, die zijn carrière begon als lid van boyband *NSYNC, richtte zich de afgelopen jaren vooral op acteerwerk. Justin werkt momenteel aan een nieuwe plaat.

Will.i.am en Britney Spears staan net als vorige week bovenaan in de hitlijst met Scream & Shout. Het Kuikentje Piep van Pulcino Pio stijgt naar een tweede positie en de top drie wordt compleet gemaakt door Niels Geusebroek. De zanger, die meedeed aan het tweede seizoen van The Voice of Holland, scoort samen met Wildstylez een hit met het liedje Year of Summer.

Ook in de Album Top 100 is de nummer een niet veranderd. Daar staat nog steeds Sandra van Nieuwland met And More. De tweede plek is voor Pink met The Truth About Love en harpiste Lavinia Meijer bezet de derde positie met Metamorphosis - The Hours.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren