logo songteksten.net

Vrienden van Amstel Live weer feest voor artiesten

(Novum) - De Vrienden van Amstel Live 2013 trapte vrijdag af in de Rotterdamse Ahoy. Niet alleen de bezoekers, ook de artiesten zelf kijken uit naar het jaarlijkse evenement, dat dit jaar zijn vijftiende jubileum viert.

"Het maffe van Vrienden van Amstel is dat het zo heet, maar ook zo werkt. Je wordt ook echt vrienden. Het is dus geen loze kreet of zo, er ontstaan vriendschappen hier", vertelt Roel van Velzen voor de camera van Novum Nieuws. "Er zijn misschien mensen met wie je minder een klik hebt, maar zo is het in het echte leven ook."

"Ik kan geen namen noemen, maar er gebeuren hier hele vervelende dingen. Maar leuk vervelend", omschrijft Di-rect-drummer Jamie Westland de sfeer achter de schermen van het evenement.

De Vrienden van Amstel Live staat zoals altijd in het teken van Nederlandse popmuziek, gezelligheid en bier: net alsof je in je stamkroeg staat met duizenden anderen. "Ik ben een enorme kroegtijger", zegt Xander de Buisonjé. "Ik hou liever van een kroeg dan van een discotheek. Van alle uitgaansgelegenheden vind ik de kroeg het leukst."

"Op de bar dansen zul je mij niet zo snel zien doen denk ik", zegt singer-songwriter Nielson. "Een nachtje doorhalen, daar ben ik wel goed in. Dus dat zou wel kunnen."

Ook artiesten als Marco Borsato, Nick & Simon en Bløf treden dit jaar op. De Vrienden van Amstel Live duurt nog tot volgende week.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren