logo songteksten.net

‘Mel Gibson vader van zoons Jodie Foster’

(Novum) - Mel Gibson is mogelijk de vader van Jodie Fosters zoons. Dat verklaart waarom de lesbische actrice hem ondanks felle kritiek altijd is blijven steunen, schrijft de Amerikaanse krant New York Post. Daarnaast zouden haar twee jongens wel erg veel lijken op de acteur.

Gibson zat vorige week tijdens de Golden Globes-uitreiking aan tafel met Foster en de 14-jarige Charles en de twee jaar jongere Kit. “De kinderen lijken op hem, maar dan blonder”, zegt een amateurgenealoog tegen de krant. Bovendien bedankte Foster de acteur in de toespraak die ze hield na het in ontvangst nemen van een award. Daarin kwam de actrice, waarvan officieus al jaren bekend is dat ze op vrouwen valt, officieel uit de kast.

Foster en Gibson leerden elkaar kennen in 1994 op de set van de film Maverick. De actrice bleef na de opnamen bevriend met de acteur, ook toen hij onder vuur kwam te liggen na onder meer antisemitische uitspraken. Een andere naam die in verband wordt gebracht met het vaderschap van de jongens is de overleden casting director Randy Stone. Naar verluidt wil Foster haar twee zoons pas op hun 21e vertellen wie hun vader is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren