logo songteksten.net

Lindsay Lohan blijft onschuld volhouden

(Novum) - Lindsay Lohan is niet van plan in te gaan op een voorstel waarmee ze een gevangenisstraf ontloopt. Lohan ligt onder vuur omdat ze zou hebben gelogen tegen de politie naar aanleiding van een auto-ongeluk, maar de 26-jarige actrice blijft volhouden onschuldig te zijn.

Bronnen vertellen aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat de aanklager heeft aangeboden dat Lindsay alleen zes maanden naar een afkickkliniek moet, als ze ‘no contest’ pleit. Dit betekent dat Lindsay niet bekent of ontkent.

De actrice zou willen bewijzen dat ze onschuldig is. Ze riskeert een celstraf omdat ze nog te maken heeft met voorwaarden uit haar proeftijd, omdat ze eerder een kostbare ketting heeft gestolen.

Het voorstel ligt volgens TMZ nog op tafel, maar Lindsay zou hier totaal geen oren naar hebben. De actrice heeft drie aanklachten aan haar broek hangen omdat ze onder meer in eerste instantie zou hebben ontkend dat ze achter het stuur zat tijdens een ongeluk. Later verklaarde ze dat haar remmen het niet deden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren