logo songteksten.net

‘Girls Aloud stopt voorgoed na toer’

(Novum) - Girls Aloud gaat naar verluidt binnenkort definitief stoppen. De band kondigde in oktober een comeback aan, maar na de toer houden de meiden het voor gezien. Girls Aloud treedt in februari en maart op in Groot-Brittannië.

“De meiden weten allemaal dat dit de laatste keer is dat ze met z’n allen samenwerken”, vertelt een bron aan de Britse boulevardkrant The Sun. Tijdens de persconferentie over hun rentree zouden ze expres vragen over de toekomst hebben vermeden. “Omdat ze het enthousiasme naar aanleiding van hun comeback niet wilden verpesten.”

De groep, met onder anderen Cheryl Cole en Nadine Coyle, zou het niet zien zitten om de komende jaren te blijven optreden. “Ze vinden dat het niet klopt als ze nummers als Love Machine zingen. En ze willen niet op deze manier optreden, terwijl ze straks in de dertig zijn.”

Girls Aloud laste drie jaar geleden een pauze in, zodat de zangeressen zich konden richten op hun eigen carrières. Ze scoorden onder meer hits als Sound of the Underground en Jump. De band viert het tienjarig bestaan met een toer en greatest hits-album.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren