logo songteksten.net

‘Vader Cheryl Cole geeft zegen voor huwelijk’

(Novum) - De vader van Cheryl Cole heeft naar verluidt zijn aanstaande schoonzoon toestemming gegeven om te trouwen. Tre Holloway heeft vorige week om de hand van de dochter van Garry Tweedy gevraagd en is een verlovingsring aan het uitzoeken. De moeder van Cole weigerde eerder haar goedkeuring te geven omdat ze vindt dat een huwelijk te vroeg komt.

Garry Tweedy twijfelde in eerste instantie of hij toestemming moest geven. “Hij wist niet of Cheryl er klaar voor was en wilde niet dat ze weer gekwetst wordt”, zegt een ingewijde tegen de Britse krant Daily Mirror. Toch heeft hij zijn zegen gegeven. “Hij heeft Tre gewaarschuwd dat Cheryl niet nog een gebroken hart kan hebben.”

Cheryl, die ruim twee jaar geleden scheidde van Ashley Cole, zou Tre rond kerst hebben verteld dat ze weer toe is aan een huwelijk. “Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niets wil overhaasten, maar dat ze wel op een lijn moeten zitten.” De 30-jarige Cheryl zou niet kunnen wachten om een gezin te stichten.

In augustus werd bekend dat de Girls Aloud-zangeres een relatie heeft met Holloway. Cheryl was eerder vier jaar getrouwd met voetballer Ashley Cole, maar aan die relatie kwam een einde toen bleek dat hij haar had bedrogen. Cheryl besloot wel zijn achternaam te houden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren