logo songteksten.net

Leonie Meijer zingt duet met Joost Marsman

(Novum) - Leonie Meijer heeft Joost Marsman weten te strikken voor een duet. De 27-jarige zangeres brengt volgende week vrijdag samen met de voormalige zanger van I.O.S. de single Wacht Tot Ik Bij Je Ben uit. Dat heeft platenmaatschappij Cloud 9 Music bekendgemaakt.

Marsman was in mei te gast bij Leonies concert in Studio 21, vervolgens doken de twee samen de studio in. Samen schreven ze de single Wacht Tot Ik Bij Je Ben. Ze brengen het liedje volgende week zondag voor het eerst samen ten gehore in de Heeren van Aemstel in Amsterdam.

Joost, die eerder meedeed met talentenjacht The Winner Is, is blij met de samenwerking. "Vanaf het eerste moment dat ik met Leonie ging zitten om te schrijven, was er chemie", vertelt hij. "En toen ik onze stemmen samen hoorde, wist ik dat we een duet moesten gaan schrijven."

Leonie, die vierde werd in het eerste seizoen van The Voice of Holland, vertelt over een 'zeldzaam schrijfmoment waarbij alles klopt'. "En met Joost was dat het geval", vertelt de zangeres, die eerder een duet opnam met Jeroen van der Boom. "Dan gaat het bijna vanzelf. Bijzonder!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren