logo songteksten.net

Justin Timberlake volgende maand weer op podium

(Novum/AP) - Justin Timberlake staat volgende maand voor het eerst in jaren weer op het podium. De zanger en acteur treedt aan de vooravond van de Super Bowl op tijdens DIRECTV Super Saturday Night.

Het optreden dat Timberlake op 2 februari geeft is zijn eerste in ruim vier jaar. De 31-jarige, die doorbrak als lid van boyband *NSYNC, besloot zijn muziekcarrière op een laag pitje te zetten om zich op het acteren te kunnen storten. Timberlakes laatste album, Future Sex/LoveSounds stamt uit 2006.

Timberlake kondigde eerder deze maand aan dat hij aan een album werkt. Anderhalve week geleden lanceerde de zanger de single Suit & Tie, waarmee hij inmiddels wereldwijd een hit scoort. Later dit jaar volgt het derde soloalbum van Timberlake, dat The 20/20 Experience gaat heten.

Timberlake is mogelijk niet de enige die zijn comeback maakt rondom de Super Bowl, het best bekeken sportevenement in de Verenigde Staten. Volgens geruchten staat ook het onlangs herenigde Destiny's Child tijdens de kampioenswedstrijd op het podium. Beyoncé verzorgt dit jaar de pauzeshow, mogelijk krijgt zij bijval van Kelly Rowland en Michelle Williams.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren