logo songteksten.net

Wesley Snipes in actiefilm Havana Heat

(Novum) - Wesley Snipes heeft een rol te pakken in Havana Heat. De 48-jarige acteur is in de actiefilm te zien naast Joey Lawrence en Michael Dudikoff, schrijft het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Havana Heat gaat over een agent van een Amerikaanse antiterreureenheid die tijdens een undercoveroperatie in de Cubaanse hoofdstad Havana om het leven wordt gebracht. De opnamen van de film gaan in november van start. Havana Heat moet volgend jaar zomer in de bioscopen verschijnen.

Onlangs werd duidelijk dat Snipes voor drie jaar achter de tralies verdwijnt wegens belastingfraude. Wanneer de acteur de gevangenis in gaat is nog niet bekend. De producenten van Havana Heat gaan ervan uit dat Snipes de opnamen gewoon zal voltooien.

Snipes' tegenspeler Joey Lawrence is vooral bekend van zijn tv-werk. De 34-jarige acteur was in de jaren negentig te zien in comedyserie Blossom en in 2007 in een aantal afleveringen van CSI: NY. De 55-jarige Michael Dudikoff speelde eerder in films als Bachelor Party en Air America.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren