logo songteksten.net

Verster in paniek over mislukte outfit Fashion Week

(Novum) - Lauren Verster raakte lichtelijk in paniek toen ze de outfit die ze had uitgekozen voor Amsterdam Fashion Week aantrok. "Ik had me op zich goed voorbereid, maar het is weer jammerlijk mislukt", bekent de 32-jarige presentatrice voor de camera van Novum Nieuws.

Verster wilde een creatie van ontwerper Claes Iversen dragen. Vlak voor de avond begon kleedde ze zich om op het toilet. "Toen kwam ik erachter dat al zijn kleding natuurlijk gesneden is op modellen van 1,85 meter."

Zo waren de mouwen veel te lang voor de blondine. "Die rok kwam tot mijn knieƫn waardoor ik een soort christelijke 'Staphorst-look' kreeg", aldus Verster. "En ik dacht dat kan ik gewoon niet aandoen. Dus ik heb heel snel een basic zwart jurkje geregeld en een hoedje opgedaan dat ik al tien jaar in de kast had liggen."

Het is niet de eerste keer dat Versters outfit op het laatste moment niet geslaagd blijkt. "Het gaat meestal goed tot het moment dat ik het echt aan moet doen. En dan gaat het eigenlijk altijd mis en dan wordt het vaak omgegooid, stress, of het wordt iets anders."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren