logo songteksten.net

The Script onder de indruk van Nederlands succes

(Novum) - De bandleden van The Script waren vrijdagavond even stil van een bomvolle Ziggo Dome. In eerste instantie zou de Ierse groep in de Heineken Music Hall staan, maar wegens grote belangstelling werd uitgeweken naar de zaal waar zeventienduizend man in kan.

"Wij en ons management hadden niet verwacht dat zo veel mensen zouden willen komen", zegt drummer Glen Power tegen Novum Nieuws. "Het is geweldig. We hebben het succes in Nederland misschien onderschat."

Frontman Danny O'Donoghue is blij dat hij weer in Nederland is neergestreken. "Het is hier geweldig. Maar wel koud", zegt de zanger. "Er lagen al de hele dag mensen voor de deur. Dat is echt ongelooflijk. Heel erg bedankt!"

Ook tijdens het optreden was te merken dat de mannen, die tot nu toe drie platen uitbrachten, vereerd zijn met hun populariteit in Nederland. Hits als Breakeven en Nothing werden in de Amsterdamse concertzaal luidkeels meegezongen.

"We willen jullie bedanken dat jullie ons van Paradiso een paar jaar geleden naar de Ziggo Dome hebben gebracht", zei O'Donoghue tijdens het optreden. Vervolgens zette hij hun eerste grote hit The Man Who Can't Be Moved in, maar het toegestroomde publiek nam het snel over van de zanger. De band bedankte de fans vervolgens met een applaus.

Na het optreden keerde de band terug voor de toegift met het nummer For the First Time. De band sloot vervolgens af met de hit Hall of Fame, waarvoor The Script samenwerkte met Will.i.am. Het publiek leek het geen enkel probleem te vinden dat de rapper ontbrak bij het liedje, waar de bandleden eerder op de avond nog een gouden plaat voor hadden ontvangen.

Met Paradiso en de uitverkochte Ziggo Dome achter de rug hoeven de bandleden niet bang te zijn dat Nederlanders de band gaan vergeten. The Script kan uitkijken naar het volgende Hollandse avontuur. Over een paar maanden staat de band op het podium van Pinkpop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren