logo songteksten.net

Huwelijk Snow White-regisseur toch op de klippen

(Novum) - Liberty Ross wil toch scheiden van Rupert Sanders. Volgens verschillende Amerikaanse media heeft de actrice een scheiding aangevraagd van Snow White and the Huntsman-regisseur Sanders. Sanders dook vorig jaar het bed in met actrice Kristen Stewart.

Ross heeft de scheidingsaanvraag vrijdag ingediend in Los Angeles. De 34-jarige actrice wil de voogdij over haar twee kinderen delen. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ op basis van rechtbankdocumenten. Ross vraagt bovendien om partneralimentatie. Ook Sanders geeft aan de voogdij over hun twee kinderen, die 5 en 7 jaar zijn, te willen delen.

De 41-jarige regisseur reed tijdens de opnamen van Snow White and the Huntsman een scheve schaats met de 22-jarige hoofdrolspeelster Kristen Stewart. Zij ging in juli publiekelijk door het stof en heeft haar relatie met acteur Robert Pattinson inmiddels weten te lijmen.

Ross gooide Sanders naar verluidt de echtelijke woning uit toen zijn slippertje aan het licht kwam. De regisseur deed er vervolgens alles aan om zijn huwelijk te redden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren