logo songteksten.net

Mariska Hulscher dankbaar voor leed

(Novum) - Mariska Hulscher kijkt positief terug op een hele nare periode. De voormalig presentatrice werd in 2006 door het slijk gehaald toen bleek dat ze na twee maanden huwelijk alweer van haar man ging scheiden. Toch geeft Hulscher een positieve draai aan haar verleden, omdat ze haar ervaringen kan gebruiken bij haar huidige werk.

De 46-jarige Hulscher ontving harde kritiek toen ze na twee maanden huwelijk haar man alweer aan de kant zette. "Toch besloot ik niet te reageren, ik had op dat moment geen behoefte om mijzelf te verantwoorden", vertelt Hulscher in het tijdschrift Flair. "Natuurlijk deed het pijn toen Albert Verlinde me op televisie een hoer noemde. Ik heb ook gevoel."

"Ik probeerde te begrijpen waarom het zo'n hetze werd", vertelt Hulscher. "Had ik het aan mezelf te danken? Ik had de houding aangenomen van een onafhankelijke, onaantastbare tante. Werkte dat nu tegen me?" Met behulp van therapie ging Hulscher op zoek naar een antwoord en dat voelde naar eigen zeggen als een verademing.

Hulscher is tegenwoordig relatie- en scheidingscoach. "Om dit werk te kunnen doen, moet je volgens mij eerst zelf de confrontatie zijn aangegaan en op de pijnbank hebben gelegen", vindt ze. "Het klinkt raar, maar ik ben achteraf blij met alles wat er is gebeurd. Het heeft me namelijk uiteindelijk heel goed geholpen mijn droom te bereiken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren