logo songteksten.net

Prison Break-acteur Lane Garrison ontloopt cel

(Novum) - Lane Garrison verdwijnt niet achter tralies. De Prison Break-acteur, die geregeld in aanraking met justitie komt, heeft het weer op een akkoordje gegooid met justitie. Garrison moet de komende tijd verschillende cursussen volgen, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Garrison werd in april gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld. De 32-jarige acteur zou zijn toenmalige vriendin hebben geslagen in hun appartement in Los Angeles. Omdat Garrison nog in een proeftijd zat, kon die klap hem duur komen te staan.

Hoewel de acteur niet de cel in hoeft, moet hij de komende drie jaar wel op zijn tellen passen. Garrison heeft weer een proeftijd gekregen. Daarnaast kreeg hij een taakstraf en moet hij verschillende cursussen volgen. Zo moet de acteur 52 AA-bijeenkomsten en 52 lessen woedebeheersing bijwonen. Ook mag hij geen contact meer opnemen met zijn ex.

Garisson werd in 2007 veroordeeld tot een celstraf van ruim drie jaar omdat hij een auto-ongeluk had veroorzaakt. De acteur kroop dronken achter het stuur, bij het ongeval kwam een 17-jarige jongen om het leven. Ook staat de politie geregeld bij hem op de stoep wegens vermeend huiselijk geweld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren