logo songteksten.net

Justin Timberlake weer met T.I. in studio

(Novum) - Justin Timberlake en T.I. hebben wederom de handen ineen geslagen. De zanger, die eerder deze maand na jaren weer een single uitbracht, krijgt voor zijn nieuwe album hulp van de rapper. "Ik heb zo'n twee à drie nummers met Justin en Timbaland opgenomen", vertelde T.I. aan muziekzender MTV.

"Zij werkten samen een aan plaat en ik had het genoegen hen te assisteren", vertelde T.I., die met Timberlake de hits My Love en Dead and Gone scoorde. De rapper onthult bovendien dat een van de nummers waar hij aan werkte Goodbye Homey heet.

"Het nummer gaat over afscheid nemen van iets wat je dierbaar is", vertelde T.I. over het nog onbekende liedje. "Niet per se een persoon. Het kan een fase in je leven zijn, een ervaring, een relatie, een overleden vriend. Als je het hoort, absorbeer je het en wat het voor jou betekent, is wat wij hebben bedoeld."

Timberlake brengt dit jaar zijn derde soloalbum, The 20/20 Experience, uit. De plaat is de opvolger van FutureSex/LoveSounds, dat zeven jaar geleden verscheen. In de tussentijd stortte de 31-jarige Timberlake zich op zijn acteercarrière, zo speelde hij in films als The Social Network en Bad Teacher.

T.I. is blij dat Timberlake zijn muziekcarrière weer oppikt. "Het is geweldig dat hij weer terug is. Het nummer dat hij heeft uitgebracht met Jay-Z is fenomenaal", vertelde de rapper over Timberlakes nieuwste nummer Suit & Tie. "Zijn geluid werd gemist."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren