logo songteksten.net

Waylon zoekt geen perfecte huisvrouw

(Novum) - Waylon is niet op zoek naar een vrouw met uitmuntende huishoudkwaliteiten. Sterker nog, de 30-jarige zanger heeft dat liever niet. Waylon wil juist geïnspireerd worden door onverwachte dingen. De zanger stichtte al eens een gezin, maar dat liep mis.

"Ik ben nu niet compleet gelukkig. Daar ben ik nog naar op zoek, zowel op muzikaal als persoonlijk vlak", vertelt Waylon in tijdschrift Jackie. De zanger weet in ieder geval waar hij niet naar op zoek is. "Ik wil geen perfecte huisvrouw. Dat ze altijd weet waar je sokken liggen. Ik vind het te gek als mijn sokken een keer ergens anders liggen. Ik wil iemand die me elke dag inspireert, ook al is het met de kleinste dingetjes."

Waylon trouwde negen jaar geleden en kreeg een jaar later een zoontje. Toen het kindje 2 jaar was, scheidde Waylon van zijn vrouw. "De angst voor het vreemdgaan kon ze nooit accepteren, en toen heb ik het op een gegeven moment maar gedaan ook. Het is de enige keer in mijn leven dat ik ben vreemdgegaan. Maar ook dat was met een reden, ik wilde ervan af zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren