logo songteksten.net

Ex-vriendin Mel Gibson zeven uur in rechtbank

(Novum/AP) - De zitting over de voogdij van het dochtertje van Mel Gibson en Oksana Grigorieva heeft maar liefst zeven uur geduurd. Gibsons ex-vriendin Grigorieva toog woensdag naar de rechtbank, Gibson was niet aanwezig. De hoorzitting was gesloten voor pers en publiek.

Het is onduidelijk wat er precies werd besproken achter de gesloten deuren, maar alimentatie en het paspoort van dochtertje Lucia stonden in ieder geval op de agenda. Het paspoort van het negen maanden oude meisje wordt mogelijk ingevorderd, zodat geen van beide ouders het kind mee naar het buitenland kan nemen.

Volgens fotografen in de hal van de rechtbank liepen de gemoederen hoog op in de zaal. Ze hoorden geschreeuw achter de deuren. Grigorieva gaf geen commentaar toen ze de rechtbank na zeven uur verliet, maar glimlachte slechts naar de aanwezige pers.

Gibson en Grigorieva zijn sinds hun breuk in april verwikkeld in een ruzie over de voogdij over hun dochtertje. Via uitgelekte tapes kon iedereen meegenieten van hun hoogoplopende ruzies. Gibson wil volgens entertainmentwebsite Radar Online onderzoeken hoe de tapes bij de media terecht zijn gekomen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren