logo songteksten.net

Gigi Ravelli schrikt van aftreden koningin Beatrix

(Novum) - Gigi Ravelli schrok wel even toen ze hoorde dat koningin Beatrix afstand doet van de troon. "Het is een belangrijk moment", zegt ze voor de camera van Novum Nieuws. "Ik schrok er wel even van, het is toch heel gek. Het lag natuurlijk wel in de lijn der verwachtingen, maar je weet nooit wanneer het gebeurt."

"Ik ben erg blij voor haar", reageert Jan Kooijman. "Ik denk dat ze een fantastische koningin is geweest en het is dan ook mooi geweest op een gegeven ogenblik. Ze heeft natuurlijk een ongelooflijk zwaar jaar achter de rug en ik denk dat het heel erg prettig is voor haar dat ze er mee stopt."

De meeste BN'ers hebben vrede met het besluit. "De tijd is rijp, denk ik. Het is het juiste moment en koningin Beatrix is geweldig geweest", zegt Kimberley Klaver. "Ik ben blij voor haar", aldus Kim Feenstra. "Laat haar lekker met pensioen gaan, dat heeft ze verdiend."

Armin van Buuren bewaart goede herinneringen aan de periode dat Beatrix aan de macht was. "Ik heb natuurlijk een officiersorde gekregen. Dat is voor mij wel de hoogste eer die je kunt krijgen", zegt de dj, die 'een beetje gemengde gevoelens' heeft. "Ik vind het jammer, maar het is ook wel tijd".

Jim Bakkum denkt dat de koningin 'een hele goede keuze heeft gemaakt'. "Ze heeft kleinkinderen, ze heeft familie en ze zit al zo lang op de troon dat het nu lekker tijd is voor haar om te genieten. En ik denk dat Willem-Alexander Máxima er kaar voor zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren