logo songteksten.net

Jennifer Aniston niet verbaasd over fraude

(Novum) - Jennifer Aniston was totaal niet verrast toen ze hoorde dat ze de dupe was geworden van een frauderende eigenaresse van een schoonheidssalon. De vrouw gebruikte creditcardgegevens van haar klanten om dure producten aan te schaffen.

Aniston was vijf jaar geleden al klaar met de schoonheidssalon. "Er vond een voorval plaats dat gewoon niet tof was, dus toen ben ik gestopt met erheen gaan", vertelde de 41-jarige actrice bij het ABC-programma Good Morning America. "Ik wist dat zoiets uiteindelijk zou gebeuren. Hier kom je natuurlijk nooit mee weg. Het is verschrikkelijk." Aniston zegt dat de schade die zij leed niet te vergelijken is met die van andere slachtoffers.

Andere bekendheden die door de schoonheidssalon zijn gedupeerd zijn onder anderen Halle Berry, Melanie Griffith en Anne Hathaway. Daarnaast deed de eigenaresse zich tegoed aan dure spullen op de kosten van actrice Liv Tyler. In vijf maanden tijd zou de vrouw voor meer dan 165 duizend euro hebben uitgegeven uit naam van de actrice. De eigenaresse zou vanwege de fraudeplegingen tot 25 jaar gevangenisstraf kunnen krijgen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren