logo songteksten.net

Bieber zet zijn verdriet om in liedje voor Gomez

(Novum) - Justin Bieber heeft een nummer geschreven over zijn breuk met Selena Gomez. In Nothing Like Us vertelt het Canadese tieneridool, dat zijn relatie met Gomez eerder deze maand op de klippen zag lopen, dat niemand haar ooit kan vervangen.

"Ik ben wel eens gelukkiger geweest", vertelt Bieber aan het Amerikaanse muziekblad Billboard. "Ik probeer me zo goed mogelijk door deze periode heen te slaan." Nothing Like Us staat op het nieuwe album Believe Acoustic, een akoestische versie van zijn eerdere album Believe, waar ook drie compleet nieuwe liedjes op staan.

Voor de 18-jarige Bieber en zijn ex uit elkaar gingen, deden al wekenlang geruchten de ronde. "Er zijn zo veel geruchten", zegt Bieber. "Mensen zeggen dat ik Selena elke dag bel, dat ze niet opneemt en dat ik haar achtervolg. Maar dat zijn allemaal leugens." Hoewel de zanger zo min mogelijk over zichzelf probeert te lezen, krijgt hij toch het een en ander mee. "Het doet me wel wat."

Bieber reageert ook voor het eerst op feit dat hij niet is genomineerd voor een Grammy. Eind vorig jaar uitte zijn manager Scooter Braun al zijn ongenoegen. "Ik heb mijn hele leven al gedroomd van een Grammy", zegt de zanger. "Maar mijn enthousiasme daarover is nu iets getemperd. Ik heb nu meer zin om goede muziek te maken voor mijn fans."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren