logo songteksten.net

De Roy van Zuydewijn mist Margarita

(Novum) - Edwin de Roy van Zuydewijn is lang blijven geloven in de liefde tussen hem en prinses Margarita van Bourbon-Parma. Pas toen Margarita een nieuwe relatie kreeg, schikte De Roy van Zuydewijn zich in zijn lot. Hij houdt het Koninklijk Huis nog altijd verantwoordelijk voor de misère in zijn leven.

"Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn maatje bij me weg is. Lang heb ik geloofd dat Margarita weer bij me terug zou komen", vertelt De Roy van Zuydewijn in tijdschrift Flair. "Tot ik in 2008 hoorde dat ze zwanger was van een ander en met hem ging trouwen. Ik stortte in, kreeg een maagzweer, vermagerde en liep rond als een zombie."

De Roy van Zuydewijn is ervan overtuigd dat de Oranjes de oorzaak zijn van zijn ongeluk. "Nog steeds snap ik niet waarom de koninklijke familie mij het leven zuur wilde maken", zegt hij. "Ik had inmiddels een goedlopend bedrijf, maar door alle negatieve publiciteit haakten klanten af. Ik kwam nergens anders aan de bak. Ik weet zeker dat de koninklijke familie achter die lastercampagne zat."

"De Bea-constrictor had Margarita in een wurggreep en liet haar niet meer los. Sinds de liefde van mijn leven me heeft verlaten, strijd ik voor een redelijke schadevergoeding of alimentatieregeling", vertelt De Roy van Zuydewijn. Van zijn luxe leven is weinig meer over. "Vrienden en familie stoppen me af en toe geld toe. Ik woon op een zolderkamer van vrienden. Ik slaap op een matrasje, met mijn hond aan het voeteneinde."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren