logo songteksten.net

Kim Feenstra: Willem-Alexander is niet achterlijk

(Novum) - Kim Feenstra heeft het volste vertrouwen in Willem-Alexander, die later dit jaar koning wordt. "Waarom zou hij dat niet kunnen? Hij heeft toch de beste voorbeelden gehad en het lijkt mij geen achterlijke jongen", zegt het model voor de camera van Novum Nieuws.

"Hij moet wel veel moeilijke keuzes maken straks, maar ik denk dat hij dat hartstikke goed gaat doen", vervolgt Feenstra. Koningin Beatrix kondigde maandagavond aan dat ze 30 april afstand doet van de troon. Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima worden dan koning en koningin. "Achter elke sterke man staat een mooie, sterke vrouw", weet Kim. "Ik denk dat Máxima ook wel zo nu en dan de touwtjes in handen gaat nemen."

Ook andere BN'ers zijn blij dat Máxima zich straks koningin mag noemen. "Máxima is geweldig", vindt soapie Gigi Ravelli. "Die fleurt het helemaal op." Jim Bakkum is het daar roerend mee eens. "Máxima steelt de show. Niets tegen de anderen, maar zij heeft zo'n natuurlijke flair."

Bakkum heeft net als zijn collega's vertrouwen in de nieuwe koning der Nederlanden. "Willem-Alexander is toch een wat statigere man, maar ik vind hem een hele kwieke man. En ik denk dat hij er wel klaar voor is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren