logo songteksten.net

Fajah Lourens wil eigen boontjes doppen

(Novum) - Fajah Lourens wil nooit meer afhankelijk zijn van een man. Toen de relatie van de actrice en dj uitging, zat ze zonder werk, waardoor ze haar luxe leven moest opgeven. "Er was veel jaloezie in die relatie, vandaar dat ik minder ging werken", legt de 31-jarige Lourens uit in Nieuwe Revu. "Maar toen het kapotging, zat ik met drie paarden, een jeep, een au pair en een huur van veertienhonderd euro."

Aangezien haar ex, met wie ze samen zoon Shai heeft, ook alimentatie betaalde aan een ander gezin, moest ze zelf aan de slag. "Paarden weg, dat deed heel veel pijn. Jeep verkocht, au pair weg", zegt Lourens, die ook een dochter heeft uit een eerdere relatie. "En ik ben keihard gaan werken. Ik voed mijn kinderen alleen op."

Lourens maakt nu langzaam naam als dj. "Toen ik de smaak eenmaal te pakken had, wilde ik meteen de beste van de wereld worden", legt ze uit. "Ik wilde ook in Bloemendaal draaien, op festivals. Toen wilde niemand me hebben, nu bellen ze me of ik resident-dj wil worden. In feestcafés in Groningen, Friesland en Drenthe word ik betaald als BN'er."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren