logo songteksten.net

Kempi blijft voorlopig vastzitten -2-

(Novum) - (Mededeling redacties: Update. OM heeft één aanklacht laten vallen, aangepast in hele bericht. Verder reactie advocaat Kempi toegevoegd.)

Kempi blijft voorlopig achter de tralies. De zaak tegen de rapper werd dinsdag voor onbepaalde tijd aangehouden. Kempi wordt verdacht van het prostitueren van een minderjarig meisje.

De advocaat van Kempi, Rob Frijns, had om opheffing of schorsing van de voorlopige hechtenis gevraagd, maar dat verzoek werd door de rechtbank afgewezen, laat een woordvoerder weten aan Novum Nieuws. Volgens Frijns is de rechtbank bang voor herhaling.

Wel heeft Kempi nog maar één aanklacht wegens mensenhandel aan zijn broek hangen in plaats van twee. Het Openbaar Ministerie liet dinsdag een aanklacht vallen wegens onvoldoende bewijs, aldus Frijns. De rapper moet zich nog wel verantwoorden voor een zaak uit 2010, waarbij hij een meisje in Eindhoven zou hebben laten tippelen.

De 26-jarige Kempi werd eind oktober aangehouden in de gevangenis van Dordrecht. Hij zat daar een straf van twee maanden uit wegens huiselijk geweld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren