logo songteksten.net

Jim Bakkum zegt minder snel 'ja' tegen musical

(Novum) - Jim Bakkum is de komende tijd minder in musicals te zien. De 25-jarige wil nu hij vader is vaker thuis zijn. "Spelen in een musical vergt ontzettend veel energie. Fantastisch, maar ik wil ook mijn zoon zien opgroeien", legt Jim uit aan het AD.

"Daarom zeg ik vanaf nu niet meer zomaar 'ja' tegen een rol in een musical", vertelt Jim, die in november vader werd. "Het moet een weloverwogen keuze zijn, want een musical vraagt enorm veel energie."

Bakkum stort zich de komende tijd op zijn presentatiecarrière. Jim is een van de gezichten van SBS Shownieuws en werkt aan een nieuw programma voor de zender. "Daar mag ik nog niets over zeggen, maar ik wil me graag op dat vlak ontwikkelen."

Daarnaast wil Jim, die ruim tien jaar geleden doorbrak dankzij Idols, weer een plaat opnemen. "Ik houd van muziek en Lux is zo'n inspiratiebron. Over mijn liefde voor hem wil ik graag nummers maken."

De liefde van Lux zelf gaat volgens Jim vooral naar Bettina. "Hij is echt gek op zijn moeder. Nu al een moederskindje." Jim vindt het 'heel bijzonder' om zijn vrouw als moeder te zien. "Ik zie een compleet nieuwe kant bij haar. Ze is zo lief met Lux."

Op wie het twee maanden oude kereltje lijkt, weten Jim en Bettina nog niet. "We komen er niet uit. Lux is echt een mix. Hij heeft een heel eigen gezichtje. En het is echt een heel mooi jochie. Dat zeg ik niet omdat ik zijn vader ben, maar omdat het zo is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren