logo songteksten.net

Relatie Trijntje en Alvin 'gaat niemand wat aan'

(Novum) - Alvin Lewis vindt dat zijn vermeende prille relatie met Trijntje Oosterhuis niemand wat aangaat. "De levens die Trijntje en ik leiden zijn privé en dat zal ook zo blijven", vertelt de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis aan het AD.

Geruchten dat er iets moois opbloeit tussen Trijntje en de broer van haar goede vriendin doken vorige week op. "Het is niet aan mij om iets naar buiten te brengen over het liefdesleven van mijn allerbeste vriendin", reageert Berget op de verhalen. "Misschien is het gewoon nog te vroeg om er iets over te melden."

Dat de families Oosterhuis en Lewis nauwe banden hebben, wil Berget wel beamen. "De families komen op verjaardagen al jaren bij elkaar over de vloer. We zijn een gezellige boel."

Trijntjes huwelijk met haar jeugdliefde Sander van den Eeden liep vorig jaar op de klippen. Met Sander heeft de zangeres twee zoontjes, de 8-jarige Jonas en de 6-jarige Marijn. Trijntje en Alvin kennen elkaar al jaren, beiden maakten ze deel uit van de groep Total Touch. Ook Alvin heeft een kind uit een eerdere relatie, zoon Eljah van 5 jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren