logo songteksten.net

Kooijman en Bakkum willen op De Parade staan

(Novum) - Jan Kooijman en Jim Bakkum zien zichzelf in de toekomst wel samen op een theaterpodium staan. Het idee ontstond toen de acteur en de zanger samen een bezoekje brachten aan theaterfestival De Parade. "Het is nog heel pril", vertelt Kooijman aan De Telegraaf.

"Jim is een goede vriend van mij", legt de GTST-acteur uit. "Wij liepen dit jaar samen op De Parade en zijn toen onder andere naar de voorstelling de Living Jukebox gegaan. Ik zei tegen Jim: hoe leuk zou het zijn als wij samen op de Parade zouden staan? Dat zou best onverwacht zijn."

Bakkum reageerde meteen enthousiast. "Toen stelde hij voor dat we Alex Klaassen konden vragen om iets te schrijven. Jim heeft het idee bij hem gepitcht", vertelt Kooijman enthousiast. "We gaan een dezer dagen lunchen om te kijken hoe we verder gaan."

"En dat zou dan toch betekenen dat ik weer terug ga naar theater. Misschien een soort idiote fusion van dans, muziek, spel", fantaseert de acteur. "Het staat in de babysokken, zullen we maar zeggen. Maar wie weet kunnen we wat maken met zijn drieën."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren