logo songteksten.net

Anneke Grönloh wil afschuwelijke periode vergeten

(Novum) - Anneke Grönloh wil de zwarte bladzijde in haar leven achter zich laten. De 68-jarige zangeres lag jarenlang in de clinch met Paul de Leeuw vanwege een beledigende imitatie van de presentator. Vorige maand werd bekend dat de twee kemphanen de strijdbijl hebben begraven en samen de bühne op klimmen.

"Het was zonder meer een afschuwelijke periode. Ik wil alles wat er toen gebeurd is beslist niet bagatelliseren, maar het verleden is het verleden", zegt Grönloh in De Telegraaf. "Dat hoop ik aan het publiek ook duidelijk te maken door ons optreden op het Zand Festival." Grönloh zingt zaterdag met De Leeuw een duet op het evenement in Almere.

Grönloh besloot de presentator te vergeven toen hij in het openbaar berouw toonde. "Toen Paul twee jaar geleden zijn 25-jarig jubileum vierde, vertelde hij voor het eerst op de televisie dat hij oprecht spijt had van wat hij destijds had gedaan. En dat zijn zogenaamde typetje van mij als drank-, drugs- en seksverslaafde totaal geen raakvlakken had met de werkelijke persoon. Toen hij dat had uitgesproken, was het voor mij goed."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren