logo songteksten.net

Chimène van Oosterhout weer vrijgezel

(Novum) - Chimène van Oosterhout en haar vriend Olaf hebben een punt gezet achter hun relatie. De 45-jarige presentatrice verhuisde drie jaar geleden voor haar geliefde naar Zweden, maar is daar niet meer gelukkig.

"We hebben nu een rustpauze ingelast", vertelt Van Oosterhout aan het AD. "Je kunt nog zo veel van elkaar houden, maar ik ben daar gewoon echt niet meer gelukkig. En dan werkt het niet meer." In de zomer verhuist ze terug naar Nederland.

Volgens Chimène, die een zoon heeft uit een eerdere relatie, zag haar ex het aankomen. "We hebben gevochten voor iets dat gewoon niet kon lukken. We zijn er drie jaar geleden vol goede moed ingestapt, maar ik heb het verkeerd ingeschat."

De presentatrice is momenteel aan het trainen voor Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans. "Het is loodzwaar, maar wat een gaaf avontuur. Met mijn gedachten ben ik veel bij Lyam", vertelt ze over haar zoon. "'s Ochtends bel ik hem en daarna stuur ik nog wel drieduizend berichtjes. Ik kan dat niet loslaten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren