logo songteksten.net

50 Cent lacht om moordaanslag Rick Ross

(Novum) - 50 Cent gelooft geen snars van Rick Ross. Ross werd maandag in Florida onder vuur genomen, maar kwam met de schrik vrij. Volgens 50 Cent, die al jaren een vete uitvecht met Ross, is de moordaanslag nep.

"Hahaha, is het dikke mannetje tegen een gebouw gereden? Volgens mij is het allemaal in scène gezet", twitterde Fiddy vlak na de aanslag op Ross. De rapper werd in zijn auto onder vuur genomen, waardoor hij tegen een gebouw knalde. "Er zitten geen gaten in de auto", concludeerde 50 Cent op basis van foto's van de plaats delict.

Schietpartijen zijn 50 Cent niet onbekend. De rapper ontsnapte in 2000 aan de dood. Negen kogels werden op hem afgevuurd, drie waren raak. Een van de kogels belandde in de buurt van zijn hart, een andere ging door zijn wang en bleef vastzitten in zijn tong, die daardoor opzwol. 50 Cent had maanden nodig voor zijn herstel.

"Ik rij tegenwoordig zoals Obama." Daarmee verwijst Fiddy naar de Amerikaanse president, die in zwaar beveiligde auto's wordt rondgereden. "Ze hebben de auto totaal gemist, waar doen ze dat? Het was gewoon vuurwerk. Maar diegene die het heeft afgestoken heeft wel een probleem, die man had bijna een hartaanval", tiert 50 Cent verder.

De Amerikaanse politie heeft ondertussen telefoontjes naar de hulpdiensten over de schietpartij van maandag vrijgegeven. Volgens de Miami Herald is onder meer te horen hoe een restauranthouder melding maakt van 'een hoop schoten en een langs scheurende auto'. Ook een vrouw uit het appartementencomplex waar Ross tegenaan knalde belde het alarmnummer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren